Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

Voorstelling

Van Doorslaer


De firma Van Doorslaer is een gerenommeerd bedrijf met al meer dan 35 jaar ervaring. Tijdens deze periode heeft de firma naam gekregen tot ver buiten Klein Brabant.
Wij fabriceren sinds 1977 ramen in kunststof en aluminium. Om kwalitatief een hoogstaand product te kunnen aanleveren beschikken wij over een gemoderniseerd machinepark. Machines bepalen namelijk mee de kwaliteit van uw ramen.
 

Fabricaat


Onze Pvc-ramen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en alle mogelijke vormen. Wij gebruiken uitsluitend hoogstaande versterkte profielen waarbij de isolatiewaarde zeer laag ligt door een uniek
5-kamer systeem. Voor onze Pvc profielen kunnen wij terecht bij Kömmerling International. 

Onze aluminium wordt naar uw persoonlijke smaak op maat verwerkt en past bij elke leefstijl: modern of klassiek, nieuwbouw of renovatie. U geniet daarenboven met aluminium ramen en deuren van voortreffelijke isolatie eigenschappen en een uitstekende kleurstabiliteit. Dankzij Aliplast kan u kiezen uit honderden hoogwaardige ovengebakken kleuren met jarenlange garantie.
 

Waarom voor ons kiezen?


Wij maken schrijnwerk (ramen, deuren, screens en rolluiken) in kunstof en aluminium voor nieuwbouw en renovatie voor zowel de particuliere woningbouw als voor projecten.
Ons vakmanschap, onze ervaring en ons uitgebreid assortiment zijn uw garantie voor een onberispelijk schrijnwerk.

Bovendien kan u bij ons terecht voor een bezoekje aan onze toonzaal.  Wij beantwoorden graag al uw vragen en zullen trachten u verder te helpen bij de te maken keuzes.